General plan

Section

Before

Before

Alternative meadow

Ancient ficus tree and surroundings

Bleachers area. Made of rocks over a ornamental gravel and flagstone pavement

Mediterránean and native vegetation

Before and After

Facultad de Ingeniería

Rehabilitation of the gardens of the Faculty of Engineering.

The intention was to create pleasant spaces where students could go and perform different outdoor activities.

The roads form a circuit that invites to the walk between the different spaces.

The concern for low maintenance was what motivated the plant catalog and for the large meadows we chose a creeping, pleasant to the touch, aromatic and low maintenance upholstery. A set of stones that function as table-chairs modules were also located. A minimum space is created as an amphitheater to be able to teach abroad