Before and after
Bosquete An area was sought in the shade, on the other hand, it was not desired to bump the views from the top of the house. That is why a small bush of shrubs in the crown was used.
Side of the main entrance
Access stairway throug the parking area. The staircase made with corten steel communicates towards the main meadow
Before and after

VILLA REY

Af Paisajismo

Villa Rey was a new construction project that posed a great challenge due to the size and layout of the lot, as well as the peculiar climate of the enclave.

The terrain drew a slope that we used to generate the volumes of the different spaces, combining 2 flat grass meadows, divided by a gravel road and emphasizing the slope with the different planters.

The vegetation should be adapted to two very accentuated climates (very cold in winter and extremely hot in summer). Thus, certain types of plants were used, seeking to give color and texture, while adapting to the climate. A forest was also created next to the barbecue area creating a shade effect.

Millstones and existing benches were reused to generate ornaments and furniture.

DATE OCT 2015
SURFACE (M²) 800
PROJECT TYPES VILLA
PHASES OT THE PROJECT NEW DEVELOPMENT
ELEMENTS PLANT BED, BENCH, PERGOLA, ROCKS
SURFACES PEBBLES, GRASS, SOD
SPACES FOREST, ACCESS, ORCHARD, VIEWPOINTS, AISLE, PORCH
USE CONTEMPLATIVE, LEISURE, WALKING
AF Paisajismo Imagotipo
Af Paisajismo

“Create volume, generate spaces, harmonize life…”

Menu