VILLA NAN

Af Paisajismo


Villa Nan is a design project of different spaces where the client requested a redesign of the spaces, creating in the leisure area, a Chill out space and a basketball area starting from the pool. Other areas were treated with a Zen touch, which gave a minimalist point to certain corners of the villa

Access area

In the area of ​​access to housing we use a combination of materials very in tune with the architectural style of the building. With a base of ornamental gravel, we created a step with stone slabs, with a clearly modernist style.

Corridor areas

A style that we maintain in the area of ​​passage that connects the access area with the area of ​​the space dedicated to leisure (porch and pool)

Leisure area

In the entertainment area, we had to make a series of earth movements to create a space of vegetation next to the pool where palm trees, aromatic plants and some species were properly mediterranean.

To minimize maintenance, we chose to place premium artificial turf in the usable areas, to provide practicality and beauty during all seasons.

Orchard area

The last part of the executable space was dedicated to the creation of an orchard, where the use of ornamental gravel and wooden curbs maintains the coherence of styles applied in other areas.

DATE SEPT 2008
SURFACE (M²) 400
PROJECT TYPES VILLA
PHASES OT THE PROJECT REHABILITATION
ELEMENTS PLANT BED, BENCH, PERIMETRAL PLANT BED, WOODEN LOG
SURFACES PEBBLES, GRASS, TROWELLED CONCRETE, SOD
SPACES ACCESS, ORCHARD, LEISURE, PATIO, PORCH
USE CONTEMPLATIVE, LEISURE, WALKING

 

AF Paisajismo Imagotipo
Af Paisajismo

“Finally everything connects: people, ideas, objects. The quality of the connections is the key to quality itself”

Menu