Before
Before
after
after
before and after
before and after
before and after
before and after
wooden gardeners
wooden gardeners
View of the planters built with wooden logs on the slope
View of the planters built with wooden logs on the slope
view from the upper terrace
view from the upper terrace
exterior access staircase
exterior access staircase
View of the planters built with wooden logs on the slope
View of the planters built with wooden logs on the slope
Before

VILLA BUDA

Af Paisajismo

Project for the remodeling of a house and new pool area. The strong slope was corrected with the creation of planters that gently reached the upper level and also generated the perfect space for the placement of a small Buddha, at the request of the client.

DATE2016
SURFACE (M²)40
PROJECT TYPESVILLA
PHASES OT THE PROJECTNEW DEVELOPMENT
ELEMENTSORNAMENTAL GRAVEL, RAMP, ROCKS, WOODEN LOG
SPACESACCESS, AISLE, PORCH
USECONTEMPLATIVE, LEISURE
SURFACESARTIFICIAL GRASS, GRAVE
AF Paisajismo Imagotipo
Af Paisajismo

“Look deep into nature, and then you will understand everything better. Albert Einstein”

Menu