Before
Alternative Meadow
Mediterranean vegetation
Before

FACULTAD DE INGENIERÍA

Af Paisajismo

Rehabilitation of the gardens of the Faculty of Engineering.

The intention was to create pleasant spaces where students could go and perform different outdoor activities.


The roads form a circuit that invites to the walk between the different spaces.


The concern for low maintenance was what motivated the plant catalog and for the large meadows we chose a creeping, pleasant to the touch, aromatic and low maintenance upholstery. A set of stones that function as table-chairs modules were also located. A minimum space is created as an amphitheater to be able to teach abroad

DATE 2011
SURFACE (M²) 2000
PROJECT TYPES PUBLIC SPACE
PHASES OT THE PROJECT REHABILITATION
ELEMENTS AROMATIC PLANTS, ALTERNATIVE GRASSLAND, RAMP, ROCKS, WOODEN LOG
SPACES ACCESS, PARKS, AISLE
USE CONTEMPLATIVE, LEISURE
SURFACES GRASS, GRAVE
AF Paisajismo Imagotipo
Af Paisajismo

“Simplicity is the ultimate sophistication”

Menu