Before and after
Before and after
Before and after
Access ramp to the main courtyard
View of the south entrance courtyard
Detail of the rear corridor. Great care has been taken in the installation of rainwater drainage
View of the porch and the north access. The pavement of the road is ecological terrazzo and the sides, with pebbles, hide the drains
View of the main courtyard
View of the south access and the tool house
View of the house from the main courtyard
Before and after

CORTIJO IZNAJAR

Af Paisajismo

Project for a country house, which included the delimitation of plot, accesses and roads.

A series of patios at different levels are communicated by roads. Drains have been placed on the sides of the roads, ensuring that the waters run without creating puddles or runoff.

Main pergola area

It is an area surrounded by vegetation will make the pergola a cool and well connected to the pool, which previously existed.

Rooms area

Making a small hill opened a patio where an orange tree was placed turning it into a more cozy space

The main patio area

It had to function as a viewpoint, so the placement of the perimeter wall at a lower level was essential. So, simply, a filling was made and the main patio was created.

DATE 2011
SURFACE (M²) 700
PROJECT TYPES VILLA, COUNTRY HOUSE
PHASES OT THE PROJECT REHABILITATION
ELEMENTS CLAY TYLE, ORNAMENTAL GRAVEL, RAMP
SPACES ACCESS, LEISURE, AISLE, PATIO, SWIMING POOL
USE CONTEMPLATIVE, LEISURE
SURFACES PEBBLES, FLAGSTONE PAVEMENT, ECOLOGICAL PAVEMENT
AF Paisajismo Imagotipo
Af Paisajismo

“The clearest way into the Universe is through a forest wilderness. John Muir”

Menu